
Sūrių gamyba ir degustacija
Raktiniai žodžiai: Sūris, sūrių gamyba, degustacija, kulinarija, receptai, kaimo turizmas.
Aprašymas: Šios edukacijos metu susipažinsite su sūrio gamybos tradicijomis ir technologija, pradedant nuo šviežio karvės pieno iki patiekimo ant stalo. Ūkininkė papasakos apie savo šeimos ūkio tradicijas ir rankomis gaminamų sūrių savybes. Edukacijos metu patys pasigaminsite vieną ar du sūrius su skirtingais priedais, o vėliau mėgausitės degustacija, ragaudami sūrius su medumi ar uogiene. Programą galima papildyti maitinimo paslauga.
Kaina:
-
Sūrių degustacija: 9 Eur asmeniui
-
Su maitinimo paslauga (blyneliai su varške): 13 Eur asmeniui
Atsiskaitymas: grynais pinigais pagal kasos kvitą arba pavedimu pagal sąskaitą faktūrą (atvykstama su garantiniu raštu). Jei grupėje yra mažiau negu 15 dalyvių, mokama kaip už 15.
Pastaba: Programos vyksta kiekvieną savaitės dieną nuo 9 val. iki 21 val. pagal išankstinę rezervaciją kaimo turizmo sodyboje, 17 km nuo Trakų.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami užpildžius rezervaciją po aprašymu, taip pat tel. +37069827197, el. p. trakuamatucentras@gmail.com.
Trakų krašto tradicinių amatų centre 10:00–17:00 veikia suvenyrų parduotuvėlė.
-
Vieta
Trakų r. amatininkų rezindencijos
-
Trukmė
1,5-2
-
Kaina
9-13€ žmogui
-
Žmonių skaičius
15+
-
Amžius
10+
-
Kalba
LT RU PL
-
Kategorijos